Vartai: išsirinkite tinkamiausius

VartaiVisi norime gyventi saugioje aplinkoje, tad kaip namus apsaugoti nuo nelauktų svečių? Kokius vartus pasirinkti, kad galėtume savo namuose jaustis ramūs, saugūs bei džiaugtumėmės jų ilgaamžiškumu, funkcionalumu, patogumu naudojant?

Prieš apsisprendžiant, kokie vartai Jūsų nuomone geriausiai tiktų gyvenamajai aplinkai apsaugoti, turėtumėte atkreipti dėmesį į pagrindinius kriterijus: namų valdos teritoriją, kiek pinigų tam galite skirti, ar bus varstomi, o gal pro juos įvažiuosite automobiliu. Jeigu jau apsvarstėte šiuos itin svarbius klausimus, metas apžvelgti, kokie kiemo vartai yra populiariausi rinkoje. Išskiriami pagrindiniai keturi tipai – stumdomi, varstomi, automatiniai, pakeliami vartai.

Stumdomi vartai skirti tiems, kurių gyvenamoji teritorija nėra didelė. Beje, tai pats praktiškiausias būdas užtverti kiemo važiuojamąją dalį. Svarbu paminėti, kad stumdomi vartai žiemos sezonu reikalauja mažiausiai priežiūros.

Varstomi vartai būna vienpusiai arba dvipusiai. Norint įsirengti tokio tipo vartus, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, koks yra spindulys, kuris skirtas varstymui. Jeigu norite varstomųjų dvipusių vartų, Jūsų sklypo teritorijos paviršius turi būti labai lygus, kitu atveju, montuojant gali kilti daug rūpesčių.

Automatiniai vartai, tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori įvažiuoti į kiemą patogiai ir negaištant laiko vartų varstymui. Šie vartai reikalauja nenutrūkstamo elektros tiekimo ir gali būti tiek lygiagretūs tvorai, tiek atsiveriantys į vidų ar į išorę.

Pakeliamieji vartai montuojami dažnai ne tik įvažiavimui į kiemą, bet ir į garažą. Pakeliami garažo vartai funkcionuoja maksimaliai patogiai tuomet, kai yra automatizuojami. Automatizuoti pakeliami garažo vartai yra valdomi pulteliu.

Rinkoje tokia gausa Jums siūlomų vartų, tad konsultuokitės su savo darbą išmanančiais specialistais. Jie patars ir padės apsaugoti namus bei jų teritoriją kokybiškomis, ilgaamžėmis vartų sistemomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>